Mijn favorieten

Aankoop van uw nieuwe huis

De aankoop van een woning is een bijzondere gebeurtenis. Financiële, praktische en emotionele aspecten spelen een rol in de besluiten die u -meestal voor jaren- neemt. Met een aankoopmakelaar van BoertjesHorst makelaardij bent u verzekerd van deskundige begeleiding en optimale behartiging van uw belangen tijdens het traject van woonwensen tot sleuteloverdracht.
­

Onze aankoopdienstverlening bestaat uit zeven stappen:
­
­

Woonwensen

Waarschijnlijk heeft u zelf al een goed beeld van wat u zoekt. Toch kan het lastig zijn om uw wensen te vertalen naar een duidelijk zoekprofiel. Daarom begint het zoeken via BoertjesHorst makelaardij met een persoonlijke kennismaking. Samen met u formuleren wij al uw woonwensen, die we verwerken in een bondig aankoopplan.
­
­

Zoeken

Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar woningen die aansluiten op uw wensen. We beschikken over uitgebreide netwerken en databases en krijgen dagelijks updates van het nieuwste woningaanbod van iedere NVM-makelaar. Uw voordeel is dat u als een van de eerste potentiële kopers een optie kunt nemen of in onderhandeling kunt gaan.
­
­

Bezichtigen

Samen met u maken we een selectie van de panden die u wilt bezichtigen. Uiteraard zijn wij bij de bezichtigingen aanwezig voor deskundig advies.
­
­

Adviseren

We adviseren u over de fiscale, juridische en bouwkundige voor- en nadelen van de woning. We zetten alle feiten duidelijk op een rij, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.
­
­

Taxeren

We taxeren de woning. Deze getaxeerde waarde is van belang bij de prijsonderhandelingen.
­

Onderhandelen

De makelaar die het huis van uw keuze verkoopt, behartigt de belangen van zijn opdrachtgever. Hij zal dan ook proberen een zo hoog mogelijke prijs te realiseren. Met onze hulp lukt hem dat niet. Wij verdedigen immers úw belangen. Na overleg met u over het uit te brengen bod gaan we met de verkopende partij de onderhandeling in.
­
­

Controleren

Zijn u en de aanbieder het eens geworden, dan kan de koop- of huurovereenkomst worden opgesteld. Wij controleren deze nauwgezet en nemen alles met u door. En al lijkt het meeste werk gedaan na het ondertekenen van de overeenkomst, de transactie is wat ons betreft pas rond als u de sleutels in handen hebt. Dus ook bij oplevering zijn wij erbij om samen met u te controleren of alles volgens afspraak geregeld is.
­
­

U kunt gebruik maken van het volledige pakket van aankoopdienstverlening, maar u kunt ook een gedeelte van deze activiteiten door ons laten uitvoeren, bijvoorbeeld als u zelf al een huis heeft gevonden.
­
­Spreekt u graag uw mogelijkheden met ons door? Bel of e-mail ons of laat hier uw gegevens achter.Wilt u nu alvast meer informatie? Download dan de brochure 'Een woning kopen'?

Boertjeshorst Makelaar Zwolle­

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring