Mijn favorieten

Over BoertjesHorst makelaardij

BoertjesHorst makelaardij is een ijzersterke bundeling van krachten. De jarenlange ervaring van Boertjes Makelaardij, al 60 jaar een begrip in regio Zwolle, gecombineerd met de deskundigheid en betrokkenheid van Michiel Horst, de NVM-makelaar van ons kantoor, maken dat uw opdrachten bij ons in goede handen zijn.
We hebben een compacte organisatie met korte lijnen. Hierdoor zijn alle medewerkers nauw betrokken bij de aan- of verkoop van uw woning. Wij zien deze persoonlijke aandacht als de basis voor optimale behartiging van uw belangen. Want we hebben het over huizen, maar het gaat om u!
 

BoertjesHorst makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar hoofdkantoor in Nieuwegein. De NVM is actief in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek. Bij de NVM zijn ongeveer 4000 makelaars aangesloten. Het vestigingsnummer van BoertjesHorst makelaardij is 22056.

Met een BoertjesHorst NVM-makelaar haalt u deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid in huis.

 

Team

Michiel Horst – Register makelaar - taxateur, lid NVM, ondernemer
Bart van Steen – Register makelaar - taxateur, lid NVM
Marjanne Huisman-van Tol – binnendienst en secretariaat
Anke Horst-Nitrauw – binnendienst en public relations

Herman Klomp – ambassadeur van ons kantoor

 

Bezoekadres

Ons kantoor is gevestigd aan de Thomas a Kempisstraat 9 - een gezellige, drukbezochte winkelstraat net buiten de stadsgrachten - en kijkt uit op de rotonde aan de Brink en de stadsgracht. Komt u met de auto? Er is altijd parkeerruimte op het parkeerterrein aan de overkant.

 

U bent van harte welkom!

 

Openingstijden

Ons kantoor is van maandag t/m vrijdag in principe geopend van 9.00 t/m 17.30 uur ('s avonds en op zaterdag op afspraak).

Telefonisch zijn wij bereikbaar van 9.00 tot 17.30.

 

 

 

Kantoor Vestiging BoertjesHorst makelaardij

BoertjesHorst makelaardij

ZWOLLE

Thomas a Kempisstraat 9
8021 BG Zwolle
038-4216164
06-24241789 (whatsapp)
KvK nummer: 08202802
BTW nummer: NL001419061B29