Mijn favorieten

Verkoop van uw huis

De verkoop van een woning is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Voor ons wel. Maak gebruik van onze deskundigheid en kies voor de hoogste verkoopprijs, begeleiding door een ervaren makelaar en de zekerheid dat uw belangen optimaal behartigd worden.
­
­

Kennismaking

­

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we uw wensen en mogelijkheden in kaart. Onze makelaar doet een waardebepaling en bespreekt met u hoe wij uw woning onder de aandacht kunnen brengen. Een greep uit onze mogelijkheden:
­


Funda.nl Funda.nl
Presentatie van uw huis op Funda, de meestbezochte onroerend goedwebsite van Nederland (circa 36 miljoen bezoekers per maand op Funda en Funda mobiel).


­

­

­

BoertjesHorst.nl BoertjesHorst.nl
Een verzorgde presentatie op onze website.
Te koop bord "Te koop" bord
Passanten worden geïnformeerd met het opvallende "te koop" bord.
E-mailing NVM-zoekersbestand
De doelgroep uit het NVM-zoekersbestand wordt geattendeerd op uw woning.
­

­
Burenmailing Burenmailing
Direct omwonenden krijgen een flyer met foto's en informatie over uw huis. Ze kunnen daarmee familie, vrienden en kennissen attenderen op uw woning.
­

­Etalagepresentatie Etalagepresentatie
Uw woning wordt gepresenteerd in de etalage van ons nabij de binnenstad gevestigde kantoor en/of in onze etalage op het winkelplein van Zwolle - Berkum.
­Openhuis Open Huis
BoertjesHorst makelaardij werkt tweemaal per jaar mee aan de NVM Open Huizen Dag. Daarnaast behoren extra kijkdagen tot de mogelijkheden.
­

­
Uitgebreide fotopresentatie Professionele fotopresentatie
Eén foto zegt vaak meer dan 1000 woorden. U kunt zich voorstellen wat het effect is van een uitgebreide fotopresentatie van uw woning op onze website en op Funda.Sociale media Social media
Met één muisklik kunnen bezoekers van BoertjesHorst.nl informatie uit het woningaanbod delen met vrienden via sociale netwerksites als Twitter, Facebook, Google Plus en LinkedIn.


­

­

­

­

­

Bel of e-mail ons voor een vrijblijvend gesprek en/of een waardebepaling. Of laat hier uw gegevens achter; dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u nu alvast meer informatie? Download dan de brochure 'Je woning verkopen?'­

­

Makelaar Zwolle

Huis verkopen?

 

Bij BoertjesHorst makelaardij is een waardebepaling altijd gratis en vrijblijvend.


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring